Lambada 19 oktober aanwezig op acceleration evenement

Blog, EvenementComments (0)

Team lambada is zondag 19 oktober aanwezig op het Acceleration event op het TT circuit te Assen, wat we gaan doen is een grote verassing :)

Acceleration is opgericht door twee raceprofessionals: Loek Bodelier en Theo van Kempen. Zij delen de visie dat motorsport toegankelijker moet zijn voor het grote publiek en dat het een uitje moet zijn voor de hele familie. Dat is waarom Acceleration is opgezet als familie festival, waarin fans dicht bij de rijders en het spektakel kunnen komen. Aantrekkelijke toegangsprijzen zorgen voor een leuk dagje uit met het hele gezin. Ook is er op vrijdag en zaterdag een vullend avondprogramma.

  • Live on stage: David Hasselhoff, 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Turbo B/Snap, DJ Sash en Twenty4Seven!
  • Het gezelligste Bierfeest van Nederland! Met onder andere een optreden van Gerard Joling. Meer artiesten worden binnenkort bekendgemaakt.
  • Met Formula Acceleration 1 (voormalige A1GP), MW-V6 Pickup Series, Legend Supercup, Supercar Challenge en de European Stock 600 & 1000!

Wil je meer weten over het Acceleration evenement , kijk dan op de internationale website van Acceleration (www.acceleration14.com)

 

acceleration

Comments

comments

» Blog, Evenement » Lambada 19 oktober aanwezig op acceleration...

12 oktober 2014

Comments are closed.